Arrangementen

Home / Arrangementen

Wanneer je een arrangement bij ons boekt, vragen wij je vriendelijk een geplande aankomst- en vertrektijd aan te geven. Zo kunnen wij jouw behandelingen, behorend bij het betreffende arrangement, voor je inplannen binnen jouw wellnessdag. Bij binnenkomst vertelt onze receptioniste je hoe laat je behandelingen gepland staan.

 

Wil je blijven slapen? Voor slechts €99,00 per persoon kun je genieten van het Blijf-je-slapen?-Arrangement in samenwerking met Hotel Ter Linde, gelegen schuin tegenover de sauna. Dit arrangement is op basis van beschikbaarheid, wij overleggen graag met je via telefoon of e-mail.

 

Onze receptie is telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 23.00 uur op 0528-355182. Een mail wordt ook snel beantwoord info@sauna-zuidwolde.nl

Avond arrangement

Sauna avond entree vanaf 17:00 inclusief een dinner plate kipsaté of een maaltijdsalade naar keuze en een bolletje ijs met slagroom als dessert.

32,50
Reserveer!
Vriendinnen arrangement

Sauna entree met gebruik van alle faciliteiten. Warme chocolademelk of een heerlijke kop thee met zoete lekkernijen. Afsluiten met een wijntje of frisdrank en borrelgarnituur. € 45,- pp

45,00
Reserveer!
Verrassingsarrangement

Kom de hele dag genieten van onze vernieuwde sauna inclusief koffie of thee met iets lekkers en sluit je wellness dag af met een heerlijk 3 gangen verrassingsdiner.

55,00
Reserveer!
Seizoensarrangement

Sauna entree met gebruik van alle faciliteiten. Koffie of thee bij ontvangst. 2 gangen lunch (soep en lunchbroodje) en per seizoen een wisselende massage van 25 minuten. BEL VOOR BESCHIKBAARHEID. OP AANVRAAG.

75,00
Reserveer!
Relax Arrangement

Sauna entree met gebruik van alle faciliteiten. D-stress massage van 25 minuten en een voetmassage van 25 minuten. BEL VOOR BESCHIKBAARHEID. OP AANVRAAG.

85,00
Reserveer!
Luxe Arrangement

Dit is een dag GENIETEN met hoofdletters! Sauna entree met gebruik van alle faciliteiten. Een luxe lunch met heerlijke smoothie. Wellness massage van 25 min en een Lanèche kennismakingsbehandeling van 25 min. BEL VOOR BESCHIKBAARHEID. OP AANVRAAG.

105,00
Reserveer!
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux