Je kunt gebruik maken van onze Berkensauna, onze Stoomcabine en onze Die Hard Sauna, alle drie te vinden op ons Saunaplein. In een bijgebouw op het terras vind je de 85 Graden Sauna, de Infraroodcabine en onze prachtige Zoutsteencabine met de helende werking van Himalaya zoutstenen op huid en luchtwegen. Onze befaamde Grotsauna ligt achterin de tuin.
 
Een prachtig nieuwbouwproject biedt plaats aan de IKI Sauna en een Grote Opgietcabine.
 
Hierin verzorgen onze saunameesters iedere dag 5 verwarmende en verrassende Opgietingen.  Een heerlijke belevenis, die jouw bezoek aan Sauna Thermen Zuidwolde helemaal compleet zal maken.  De saunameester creëert vochtige hete lucht door het verspreiden van water met diverse geuren over de stenen van de saunakachel. De hete lucht wordt rondgezwaaid door de cabine, verhoogt tijdelijk de luchtvochtigheid en daarmee de gevoelstemperatuur.
 
Je gaat sterk transpireren waardoor je lichaam en huid worden gereinigd. Een Opgieting is een belevenis, vergezeld door fijne muziek of binnen een speciaal thema.
 
Tijden waarop de opgietingen plaatsvinden zijn:
 
Woensdag tot en met zaterdag: om 12.00, 14.00, 16.00, 17.30 en 20.30 uur.
Zondag: om 12.00, 14.00, 16.00 en 17.30 uur
 
Elke donderdagavond om 20.30 uur wordt er een Opgiet Special verzorgd. Deze Opgieting duurt ongeveer 45 minuten tot een uur. Tijdens deze sessie  worden meerdere facetten van het Opgiet ritueel gecombineerd. Een ervaring die je zeker niet mag missen. Sauna Thermen Zuidwolde is de enige sauna in Nederland waar een Opgietspecial als deze verzorgd wordt!